Orang kata, "We will see the worse/good in people during their sickness". Sebagai seorang doktor, banyak pengajaran boleh diperolehi semasa merawat pesakit. Semoga, pengalaman yang dikongsikan, mengubah persepsi kita dan peribadi kita menjadi Hamba yang bertakwa.

Anda dibenarkan untuk mengkopi entri di blog ini, tetapi rujukan hendaklah dibuat kepada penulis dan URL blog diletakkan supaya pembaca mendapat manfaat daripada entri blog yg akan datang. Sebelum itu, niatkan apa yg dilakukan hanya kerana Allah, Tuhan semesta Alam.

Sudi-sudilah jadi followers, untuk mengutip ilmu dari entri akan datang:

Monday, May 11, 2009

DuitMania

Tengahari tadi terima copy manuskrip untuk duitmania daripada Ammar Zahar. Boleh dapat disini www.duitmania.com. Tak baca lagi, tapi dah terima semuanya, tak sempat lagi. Mesti tengah panas2 nie. InsyaAllah akan cuba baca sebanyak 5x (seperti yang ditunjuk ajarkan) Dan cuba praktikkan sebaik yang mungkin.

Excited giler nak cuba. Tapi, tengoklah dulu. InsyaAllah akan berjaya. Tapi sebelum start benda nie, kenalah pandai-pandai bahagikan masa kan?. Plan untuk buat kerja-kerja nie pada waktu petang selama paling kurang 2 jam setiap hari. Seperti kata puan lisa, kena tetapkan masa dengan sebaik yang mungkin. So, cara inilah yang paling baik. Petang je mesti cuba IM. Kena betul2 Istiqamah dalam perkara ini. Semoga berjaya dengan jayanya.. Doakan saya ye...

Saya punya plan nak habiskan khatam dalam 3 hari ini dan start hujung minggu nie. lepas tu by next week boleh maintain dan baiki apa-apa yang patut. Wish me luck!!!!.

No comments: