Orang kata, "We will see the worse/good in people during their sickness". Sebagai seorang doktor, banyak pengajaran boleh diperolehi semasa merawat pesakit. Semoga, pengalaman yang dikongsikan, mengubah persepsi kita dan peribadi kita menjadi Hamba yang bertakwa.

Anda dibenarkan untuk mengkopi entri di blog ini, tetapi rujukan hendaklah dibuat kepada penulis dan URL blog diletakkan supaya pembaca mendapat manfaat daripada entri blog yg akan datang. Sebelum itu, niatkan apa yg dilakukan hanya kerana Allah, Tuhan semesta Alam.

Sudi-sudilah jadi followers, untuk mengutip ilmu dari entri akan datang:

Wednesday, May 13, 2009

Duit Mania

Sudah baca manuskrip duit mania tadi dan dah khatam sekali. Ammar Zahar suruh khatam 5 kali. 4 kali lagi untuk baca. Selepas baca manuskripnya, baru faham apa yang terkandung didalam otak beliau. Memang canggih!!!He!!! baru tahu camna mereka buat website dan sebagainya. Akan cuba belajar sedikit-dikit. Sekarang nie tengah buat jadual untuk buat semua tu.

Pemilihan produk telah difikirkan. untuk pertama kali ini cuba iklankan sewa van dahulu. Memamng sebelum nie dah ada letak iklan di mudah.com dan 88db.com. Tapi, nie nak lebih laju lagi. |Kalau memang ramai org yg sewa. boleh consider untuk beli another van. Lagipun saya belum ada kenderaan lagi. Asyik guna motor kapcai je...he!!!!. Kalau tak ada org sewa, bolehlah guna untuk pakai sendiri.

Sebab itulah kena lancarkan pengiklanan yang lebih lancar lagi. cdgnnya nak buat website berbayar untuk percutian keluarga yang murah di Kuching. Semua org nak pergi bercuti di Kuching. Tapi, bayar tiketpun dah mahal gegiler. Bila dah sampai lak, keta takder nak berjalan, lepas tu hotel lak memahal giler. So, ingat nak providekan website percutian keluarga yang budget. Apa tajuk yang bagus? Nak cari yang pendek ler...mudah sikit. Nanti search web untuk nama yang baik.

Selain itu, plan jangka panjang nak beli satu apartment diarea berdekatan rumah untuk dijadikan guesthouse supaya mudah org nak bercuti. Kalau iklan dan marketing bagus..apa salahnya..he!!! mula-mulatransport dulu, lepas tu tempat tinggl lak...wish me luck.

No comments: