Orang kata, "We will see the worse/good in people during their sickness". Sebagai seorang doktor, banyak pengajaran boleh diperolehi semasa merawat pesakit. Semoga, pengalaman yang dikongsikan, mengubah persepsi kita dan peribadi kita menjadi Hamba yang bertakwa.

Anda dibenarkan untuk mengkopi entri di blog ini, tetapi rujukan hendaklah dibuat kepada penulis dan URL blog diletakkan supaya pembaca mendapat manfaat daripada entri blog yg akan datang. Sebelum itu, niatkan apa yg dilakukan hanya kerana Allah, Tuhan semesta Alam.

Sudi-sudilah jadi followers, untuk mengutip ilmu dari entri akan datang:

Monday, December 15, 2008

Majlis kahwin kakak

Hari ini baru berehat selepas bekerja keras menguruskan majlis kahwin kakak semalam. Lenguh betullah, macam2 kena buat...hampir 3 hari lamanya nak prepare segalanya termasuklah menyambut penganti lelaki, kenduri, majlis persandingan dan macam-macam lagi...semalam tak rasa letih sangat hari ini, lenguh semacam je....semalam baru hantar rombongan pengantin lelaki ke airport...tahu brp org rombongannya....dkt nak 40 org dari Sabah. Alhamdulillah, semuanya berjalan dengan baik je.

Hari ini, malas nak buat kerja apa-apa...rileks je.....lagipun, dapur dah nak habis renovation hari ini atau esok..so, kemaskan brg-2 je lah. lepas nie, projek lain pula untuk cantikkan rumahku syurgaku.

Jumaat nie akan pergi ke Sabah untuk majlis perkahwinan sebelah pengantin lelaki.pergi sana seminggu...sambil jalan2. Lagipun nak bawak isteri jalan2. lama dah tak bawa jalan2. Nanti saya akan buat catatn pengembara di bumi kenyalang..

kerajaan tengah kempen menderma organ..korang nak tak?...ingat nak mendaftar ler..nanti cari info..bolehlah mendaftar ramai2...

No comments: